ledeninformatie

Ledeninformatie

In deze rubriek vind u algemene informatie. Er verandert erg veel in de zorg – als u wilt kunt u die wijzigingen volgen op de website
www.dewereldverandertmee.nl.

Daarnaast zijn er de Beleidsregels WMO van de gemeente Oisterwijk. Als u op deze site naar het kopje “WMO 2015 gemeente Oisterwijk” leest u wat de rechten van de senioren zijn.
Heeft  informatie die nuttig kan zijn voor onze leden? Geef deze dan svp door aan onze secretaris via secretaris@svoisterwijk.nl.

Mocht u zelf hulp aan willen bieden of ontvangen, neem dan contact op met de coöperatie: www.zorgvoorelkaar-oisterwijk.nl.

7 gedachtes over “ledeninformatie”

1. Beste Harrie van Wezel,

Wij zijn nog niet zo lang lid van de svo en zijn nog niet zo op de hoogte hoe e.e.a. in zijn werk gaat. Vandaar de vraag of het mogelijk is ons aan te melden als belangstellende voor het project de Leye en hoe we dat dan moeten doen. Dank voor de reactie.
    Ria en Wim van der Meij

1. Hallo Ria en Wim van der Meij.

We hebben in 2015 een enquête gehouden onder onze leden of er belangstelling was om senior woningen te bouwen op de plaats van het zwembad en de sporthal De Leye.We hebben toen tevens gevraagd of er belangstelling was voor een appartement of grondgebonden woning en de prijsklasse die daarbij hoort.Ook huur of koop was een vraag. Op basis van die Enquete hebben we als SVO een plan gemaakt voor het vrijkomend gebied en hebben dat aangeboden aan de wethouder.Het plan kunt U zien op de website. SVO is zeker niet de enige die een plan heeft ingediend. Op dit moment wil wethouder Verhoeven nog niet praten over het plan De Leye omdat hij vind dat de Raad eerst de plannen voor het Zwembad en de Sporthal moet goedkeuren en ook het budget daarvoor beschikbaar moet stellen.
      De planologische verandering ligt op dit moment ter inzage. De verwachting is dat het voorstel nog dit jaar door de Raad zal worden behandeld.Het budget wat nodig is ruim €8 miljoen, dus dat is behoorlijk wat geld.We zijn benieuwd naar de reactie van de Raad.
      Daardoor zijn wij wel het project verder aan het uitwerken, maar kan niemand zich formeel aanmelden. We hebben regelmatig overleg met de wethouder en als er verandering komt bij de gemeente laten we dat meteen weten op de website.
      Indien er nog vragen zijn dan horen we dat graag.

Harrie van Wezel

2. Beste Harrie,

Bedankt voor je duidelijke reactie. Ik heb nog 2 vragen.

Zijn er op dit moment plannen in ontwikkeling waarvoor we ons formeel kunnen aanmelden?

Als aanmelding mogelijk is voor wat voor project dan ook gaat dat dan altijd via een melding op deze site?

Bij voorbaat dank voor je reactie.

Wim van der Meij

3. Beste familie Pijnenburg.

Op dit moment heeft het bestuur er voor gekozen om de stukken per e mail te verzenden. Dat doen we omdat niet iedereen kan omgaan met de website. 95% van de leden heeft een e mail adres, daarmee bereiken we heel veel leden. Voor 15 leden gebruiken we nog een geprinte versie voor de uitnodiging van de ALV.
    Wel komt er meteen na de Algemene Ledenvergadering een verslag van die vergadering en die komt op de website te staan. Dat verslag van 2018 vind U onder bestuurlijke zaken ALV 2018

Bedankt voor uw reactie.

Harrie van Wezel